Waarom

FSB beveiliging

Van objectbewaking tot transport beveiliging.

fsb-over-ons

WAAROM FSB BEVEILIGING?

Continuïteit is en blijft de absolute voorwaarde voor zakelijk succes. De basis voor die continuïteit legt u met een betrouwbare, interne organisatie.

Maar ook dienstverlenende partnerbedrijven kunnen bijdragen aan dit succes. Een gedegen beveiligingsoplossing voor uw onderneming, uw personeel en uw opdrachtgevers brengt rust en zorgt voor een veilige werkomgeving. FSB Beveiliging werkt daarom vanuit partnership, “samen” is daarin het sleutelwoord. Wij hebben oog voor uw belangen en de wil om die te beschermen.

FSB Beveiliging neemt uw zorg over veiligheid weg, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is: continuïteit van uw organisatie en het volgen van de relevante marktontwikkelingen.

Zo dragen wij bij aan uw succes!

MET ELKAAR ZORGEN WE VOOR EEN VEILIGE LEEF- EN WERKOMGEVING

HOE WERKEN WIJ?

Een risicoanalyse is noodzakelijk om de risico’s van uw bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen goed in kaart te brengen.

Wij analyseren tot op het door u gewenste niveau uw beveiligingsbehoefte. Hieruit wordt een nauwkeurige diagnose gesteld en aan u voorgelegd, waarbij de voorgestelde maatregelen op organisatorische-, bouwkundige-, elektronische- en mens beveiligingsvlak betrekking kunnen hebben.

fsb-jongeman-verrekijker2

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij zetten hen in naar kwaliteit en potentieel. Doormiddel van aanvullende trainingen en opleidingen zijn onze personeelsleden altijd up-to-date in kennis en kunde. Duidelijke en transparante communicatie zorgt daarbij voor een goed geoliede organisatie.

Directie FSB beveiliging