Waarom
FSB Beveiliging

Van objectbewaking tot transportbeveiliging.

Waarom
FSB Beveiliging

Van objectbewaking tot transport beveiliging.

Vraag direct een offerte aan

Waarom FSB Beveiliging

Continuïteit is en blijft de absolute voorwaarde voor zakelijk succes. De basis voor die continuïteit legt u met een betrouwbare, interne organisatie.

Maar ook dienstverlenende partnerbedrijven kunnen bijdragen aan dit succes. Een gedegen beveiligingsoplossing voor uw onderneming, uw personeel en uw opdrachtgevers brengt rust en zorgt voor een veilige werkomgeving. FSB Beveiliging werkt daarom vanuit partnership, “samen” is daarin het sleutelwoord. Wij hebben oog voor uw belangen en de wil om die te beschermen.

FSB Beveiliging neemt uw zorg over veiligheid weg, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is: continuïteit van uw organisatie en het volgen van de relevante marktontwikkelingen.

Zo dragen wij bij aan uw succes!

In onze kern staan wij voor bekwaam sociaal vermogen, service & kwaliteit, betrouwbaarheid en automatisering.

Wij kunnen de bindende factor zijn binnen uw organisatie. Ons team gaat namelijk met de uiterste aandacht en zorg te werk. Wij geloven in het belang van betrouwbaarheid en de kracht van gecombineerde data.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de knop hieronder.

Kernwaarden

Van facilitaire dienstverlening tot de dagelijkse beveiliging van pandencomplexen. FSB Beveiliging biedt een breed assortiment van diensten aan.

Bent u benieuwd naar ons portfolio en het werk dat wij hebben geleverd voor bijvoorbeeld: de gemeente van Den Helder of Atlas Arena? Klik dan op de knop hieronder.

Portfolio

Zo dragen wij bij aan uw succes!

Kies voor veilig

Toegespitst op de continuïteit van uw organisatie

Object

Objectbeveiliging

+

Receptie

Receptiediensten

+

Facility

Facility / Concierge

+

Bouw

Bouwbeveiliging

Hoe werken wij?

Allereerst doen wij een risico analyse van uw object en geven we advies op het door de klant gewenste beveiligingsniveau. Op basis van wat er nodig is en de wens van de klant stellen wij een team samen met een vaste overhead.

Wij doen dit in overleg met de klant. Samenwerking is hierin de sleutel. Wij werken digitaal en transparant. Rapportages, bezoeker- & sleutelregistraties en diverse relevante gegevens worden digitaal geregistreerd en beschikbaar gesteld aan de klant. 

Risico analyse aanvragen
Risico analyse aanvragen

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Van objectbewaking tot transportbeveiliging. Wij ontzorgen u volledig.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Van objectbewaking tot transport beveiliging. Wij ontzorgen u volledig.

Digitaliteit en automatisering

Via ons klantenportaal kunnen onze klanten alle relevante rapportages en gegevens inzien. Er kunnen diverse rechten voor diverse medewerkers van de klant worden ingesteld. Met 1 druk op de knop kunnen gegevens op specifieke datums worden teruggevonden.

FSB Beveiliging werkt met NFC “near field communication” met GPRS lokalisatie. NFC biedt meer veiligheid, mogelijkheden en is universeel. De veiligheid van onze medewerkers staat centraal en daarom bieden wij diverse technische hulpmiddelen om te monitoren en ondersteunen. Maar ook op het gebied van brandveiligheid werken wij met innovatieve hulpmiddelen, zoals Flir: warmte camera’s die ingezet worden om potentieel gevaar vroegtijdig op te sporen.

Digitaliteit en automatisering

Via ons klantenportaal, kunnen onze klanten, alle relevante rapportages en gegevens inzien. Er kunnen diverse rechten voor diverse medewerkers van de klant, worden ingesteld. Met 1 druk op de knop, kunnen gegevens op specifieke datums, worden teruggezocht.

FSB beveiliging werkt met NFC “near field communication” metGPRS lokalisatie, voor haar ronde- registraties. NFC bied meer veiligheid, mogelijkheden en is universeel. De veiligheid van onze medewerkers staat centraal en daarom bieden wij diverse technische hulpmiddelen, om te monitoren en ondersteunen. Maar ook op het gebied van brandveiligheid, werken wij met innovatieve hulpmiddelen, zoals Flir, warmte camera’s om potentieel gevaar, vroegtijdig op te sporen.

Klanten van FSB Beveiliging