Gecertificeerd

Feitjes en weetjes

Gecertificeerd

Feitjes en weetjes

FSB Beveiliging is een door het VEB erkend beveiligingsbedrijf. Dit betekent in de praktijk, een jaarlijkse controle en toetsing op kwaliteit en naleving van de door het kwaliteitskeurmerk, gestelde eisen.

Dit geeft klanten van FSB Beveiliging, de garantie dat zaken zoals:

 • Verzekeringen
 • Belastingafdracht (in het kader van wet keten aansprakelijkheid)
 • Certificeringen
 • Vergunningen
 • Personeelszaken

Ook zijn wij een door het SBB erkend leerbedrijf (erkend onder ID 100471893). Wij mogen zelfstandig opleidingen beveiliger 2 geven, in samenwerking met het NTI. Wij hebben een eigen opleidingsfaciliteit op ons kantoor in Den Helder en in Amsterdam. Onze medewerkers zijn ons kapitaal en vanuit deze gedachte werven wij onze mensen en investeren wij in kennisverbreding en verbetering. Extra opleiding en trainingen bevorderen de bewustwording, het kennisniveau en daarbij een stuk kwaliteit.

Onze medewerkers hebben de volgende certificaten:

 • Beveiliger 2 / Beveiliger 3 / Kader
 • BHV / EHBO
 • ISPS (havenbeveiliging)
 • Medewerker luchtvracht
 • X-RAY
 • VCA-(VOL)
 • Beroeps verkeersregelaar
 • BRL9101
 • Opgeleid persoon (BMI)
 • Bekwaam

  Sociaal vermogen

  Een verbindende factor in uw organisatie.

  Het sociale vermogen van onze medewerkers, staat bij ons op nummer 1. Personeel met een sociale, spontane houding, een aanpakkers-mentaliteit en de wil om service te verlenen, is wat ons betreft de sleutel voor succes. Een reeks diploma’s en certificaten, is soms niet voldoende. Dit punt is het best te vatten in een metafoor: “Je kunt een Ferrari hebben, maar als je niet de vaardigheid bezit om er in te kunnen rijden, heb je er niets aan.”

  Service en kwaliteit

  Beter door zorg en aandacht.

  In onze beleving zijn marktleiders in de beveiligingsbranche te groot geworden om maatwerk te kunnen leveren. Met name aandacht, aansturing en (na)zorg gaan verloren. Decentrale aansturing met vele lagen maakt de feeling en aansturing op de werkvloer lastig. Personeelsleden worden nummers en dat ontgaat de klant niet.

  FSB Beveiliging heeft als doelstelling om haar opdrachtgevers te ontzorgen, in de breedste zin van het woord. Wij denken niet in hokjes en van onze medewerkers zult u niet horen: “Dit behoort niet tot mijn takenpakket”.

  Opdrachtomschrijvingen zijn wat ons betreft leidend, maar nimmer beperkend. Opdrachtomschrijvingen zijn zelden allesomvattend en dus zal onze beveiliger anticiperend en proactief handelen. Ook als deze handeling niet direct in de taakomschrijving terug te vinden valt, maar wel noodzakelijk of wenselijk blijkt. Bijzondere of afwijkende situaties kunnen immers leiden tot een andere behoefte en daarom een andere aanpak.

  FSB Beveiliging levert multidisciplinaire en multi-inzetbare krachten met het vermogen om de synergie binnen uw organisatie te vergroten. Het uitvoeren van hand- en spandiensten, naast de reguliere werkzaamheden, zit opgesloten in onze dienstverlening en draagt bij tot meer draagvlak.

  Betrouwbaar

  Het sociale vermogen van onze medewerkers staat bij ons op nummer 1. Personeel met een sociale, spontane houding, een aanpakkers-mentaliteit en de wil om service te verlenen, is wat ons betreft de sleutel voor succes. Een reeks diploma’s en certificaten is soms niet voldoende. Dit punt is het best te vatten in een metafoor: “Je kunt een Ferrari hebben, maar als je niet de vaardigheid bezit om er in te kunnen rijden, heb je er niets aan.”

  Vastint : Christoffel van Os

  FSB, betrouwbaar en flexibel

  Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

  Van objectbewaking tot transportbeveiliging. Wij ontzorgen u volledig.

  Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

  Van objectbewaking tot transport beveiliging. Wij ontzorgen u volledig.

  Klanten van FSB Beveiliging